08-02-2017, 03:00 AM
Selamlar
Bu konumda sizlere hem eğlenceli hem öğretici olan yazı savaşı gibi bir oyundan bahsedeceğim.
Yaklaşık 3-4 aydır kullanmaktayım.
Oyun bilgisi ;
Silahı olan bir aracınız var, karşıdan gelen kelime düşmanlarını klavyenizdeki harfler ile ateş ederek öldürüyorsunuz.
Oynayış tuşları ; Klavyedeki alfabe tuşları düşmanları öldürmek için, 'Enter' tuşu oyun başladığında verilen 3 koruma hakkıdır.
Sağ alt köşede (3) yazmaktadır. 3 dalgayıda kullanırsanız, birdaha kullanma hakkınız olmayacaktır.
Tavsiyem 7. ve 8. bölümlere saklayın
Altta bir çubuk dolduğunu göreceksiniz, yanlış tuşa basarsanız o çubuk her seferinde silinecektir. O çubuk size belirli yere gelince x2, x3, x4 vermektedir.
Oyun oynanış ;
ZType - Ateş etmek için yazın! Sitesine giriyorsunuz,
Açılan menü de 'New Game' butonuna tıklıyorsunuz.
Alt kısımda bir araç geliyor. Karşınızda harf ve kelime bulunan araçlar beliriyor.
Karşıdan gelen kelimeleri patlatmak için tek tek yazarak, yani 'use' kelimesi geliyor ise klavyenizde 'u', 's', 'e' harflerine tek tek basmanız gerekiyor.
Belirli kelimeler bitince seviye atlıyorsunuz.
Tam olarak son seviyenin kaç olduğunu bilmiyorum.
Fakat klavye ve dikkat yeteneğinizi geliştirebiliyorsunuz.
İlerleyen seviyelerde farklı büyük düşmanlar gelmektedir. Yani tek tek harf atan düşmanlar.
Resimler, yazı tamamen bana aittir.
Son bir isteğim, oyunu oynayanlar her patladığında ekrana gelen skor tablosu görüntüsünü atabilirmi ?
Bakalım kim daha hızlı ve dikkatli
Benim rekorum ;
Konu başka forumda tarafımca açılmıştı.
İyi Forumlar, İyi Eğlenceler
Unutmayın, Rütbe üstünlüğünüzü değil, tecrübenizi gösterir.