Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avant2 Şikayet
Çok ama çok gereksiz yere uyarı veriyorsun hiç bir sitede kelimeler bir konuda toplanmaz, Avant2'ye gereğinin yapılmasını arz ederim, kıskandın gibi geldi bana ama neyse.
Uyarımın kaldırılmasını istiyorum @Rosseck
Bu arada destekteki banın acısını burda çıkardığında gayet açık.
Ara
}}}}
Kıskanmadım,Üyelerin Konu Görmesine Engel Oluyorsun,Uyarın 24 saat sonra sona ericektir.
Ara
}}}}
(01-15-2017, 05:57 AM)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Kıskanmadım,Üyelerin Konu Görmesine Engel Oluyorsun,Uyarın 24 saat sonra sona ericektir.

Üyelerin konu görmesine engel olmuyorum saat 11 olmuş zaten bu tür seri konular gece açılır !
Ara
}}}}
ben paylaştım mesala hemen görünmedi gitti,neyse dediğim gibi uyarınız 24 saat sonra sona ericektir.
İyi Forumlar Dilerim.
Ara
}}}}
(01-15-2017, 05:59 AM)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  ben paylaştım mesala hemen görünmedi gitti,neyse dediğim gibi uyarınız 24 saat sonra sona ericektir.
İyi Forumlar Dilerim.

Dediğimi anlamıyorsun galiba, sen ne destekte yetkiliyken başarılı oldun ne başka bir yerde, neyse konuyu kapat tartışma çıkmasın.
Ara
}}}}
biraz sert oldu ama Neyse Admin Konuyu Kilitle,benim bu kategori de yetkim yok.
Ara
}}}}
Evet çok ayarsız ve yerinde olmayan hareketlerin var başvurularında sürekli yalan söylediğin zaten bariz açık ortada özellikle yaş kısmında
Ara
}}}}
AvanT2 Çok çocukca davarnışlar sergiliyorsun yahu anlamıyorum şu veletleri niye yetkili olarak alıyorsunuz.
Ara
}}}}
(01-15-2017, 06:13 AM)ccxz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  AvanT2 Çok çocukca davarnışlar sergiliyorsun yahu anlamıyorum şu veletleri niye yetkili olarak alıyorsunuz.

Kardeşim sen kimsin bana ömden yazar mısın?
Ara
}}}}
AvanT2' nin konularını ve mesajlarını gözden geçiriyorum, rapor edeceğim. Ona göre admine bildirilecek. Konu kilit.
Ara
}}}}

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping