Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avant2 Şikayet
Tamamen kendi görüşlerimden oluşmaktadır.
AvanT2 kazakça sözcük olarak ardarda flood konu açmıştır. Kendisi daha yeni yetkili oldu ve açtığı konuların admin beyin gözüne girmek için ve konu fazlalığı olsun diye açtığı besbelli ortadadır. Böyle konuları açacak iseniz belli aralıklarla açınız.

@rosseck @yakdoreee
Ara
}}}}
(01-15-2017, 06:23 AM)HeinKard Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Tamamen kendi görüşlerimden oluşmaktadır.
AvanT2 kazakça sözcük olarak ardarda flood konu açmıştır. Kendisi daha yeni yetkili oldu ve açtığı konuların admin beyin gözüne girmek için ve konu fazlalığı olsun diye açtığı besbelli ortadadır. Böyle konuları açacak iseniz belli aralıklarla açınız.

@rosseck @yakdoreee

Yanlış düşünüyorsun her konu forumun yararına 1+'dir ayrıca adamın öyle bir arzusu yok olsaydı başvuru yapardı zaten.
Ara
}}}}
!!Yeah!! adlı kullanıcımıza uyarı vermeniz doğru değildir. Kişinin şikayetine karşı gelemezsiniz. Kendisi admine başvurmuştur. Siz o sizi şikayet etti diye ona engel koyamazsınız. Hakkıdır yapabilir. Forumumuzda şikayet bölümü bulunmaktadır. Söz adminindir size söz düşmez.
Ara
}}}}
@ripbyrustavi02 o konuda kararımdan dönüş yaptım fakat bir önceki yorumu okursanız...
Ara
}}}}
Son 60 Dakika İçinde Toplam: 196 Kullanıcı Aktif Oldu. Şu an Forumumuzda: [8 Kayıtlı, 0 Gizli ve 187 Ziyaretçi] Bulunmaktadır.
Maşallah beyler uçurmuşsunuz forumu.

Konuyu inceliyorum. Görüşlerimi yazacağım. 2 saat kadar yoktum birbirinize girmişsiniz. İnceleyince kararımı vereceğim.
dbZ7QV.png
OZRv7A.gif
Ara
}}}}
Ben !!Yeah!! 'a destek veriyorum şahsi fikrim.
Ara
}}}}
Ben de !!Yeah!! kardeşimizi savunuyorum. Kafam karıştı kim ne yaptı. Ben de şimdi onun yaptığının suç olmadıgını farkettim AvanT2 nin !!Yeah!! kullanıcısına uyarı vermesi saçma.
Ara
}}}}
Önceki mesajlarımı okuyunca güldüm kendime adamlar ne konuşuyo ben ne yazıyom. Ben olayı yanlış anlamışım.
!!Yeah!! Uyarısını kaldıracağım. Paylaştıkları olumludur.
Ara
}}}}
Yusuf ( @!!Yeah!! ) Konu paylaşımı bekliyordumda bu kadarda uçurmanı beklemiyordum. Oyun forumu olduğumuzdan dolayı paylaşımlarını başka tarafa çekmeni rica ediyorum. Arda ( @AvanT2 ) öncelikle sözlü uyarman gerekiyordu. Aranızda halledebilirdiniz. @yakdoreee 'nin forumda pasif kalması hoş olmuyor. Nedenlerin varsa Ö.M bekliyorum.
dbZ7QV.png
OZRv7A.gif
Ara
}}}}
Konu Kilit + Çöp umarum iyi anlaşırız.
dbZ7QV.png
OZRv7A.gif
Ara
}}}}

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App