Dikkat Kutusu
İLGİNÇ HİKAYESİ KONUNUN SONUNDA BULUNMAKTADIR | ![]() |

Game Dev Tycoon, Patrick ve Daniel Klug kardeşler tarafından 2012 yılı Haziran ayında GreenHeart Games adıyla İş similasyon oyunu olarak ortaya atıldı.
İlk piyasaya sürülme tarihi: 10 Aralık 2012
Geliştirici: Greenheart Games
Yayıncılar: Greenheart Games, Headup Games
Oyuncu kendi garajında hiçbir elemanı olmadan, sınırlı parayla ve sınırlı seçeneklerle oyuna başlamaktadır. Oyun esnasında üretim yapılıyor ve giderek daha fazla para kazanılmaya başlanıyor. Bu esnada ofis satın alınıyor. Ofis satın alınmasının ardından, oyun üretmekte yardımcı olacak elemanlar işe alınabiliyor. Bu şekilde oyuna daha devam ettikten sonra daha fazla eleman alabilmek için daha büyük bir ofise taşınmak gerekli olmaktadır. Oyunun geri kalanının da ofis çalışmalarına devam edilebiliyor.
-
Oyun bir oyun yapma üzerine kurulu bir oyundur. Oyun içinde yaptığınız oyunlarla şirketinizi büyütüyorsunuz. Eski zamandan başlayıp ilerde büyük bir oyun şirketi olmak elinizde. Oynayınca içine sürükleyen güzel bir havası var. İndirin köşede dursun. Olurda internetiniz kesilirse tam zaman harcamalık bir oyun.

125 MB
Microsoft Windows, Linux, Mac OS, Windows RT

için tıkla!
İlk piyasaya sürülme tarihi: 10 Aralık 2012
Geliştirici: Greenheart Games
Yayıncılar: Greenheart Games, Headup Games
Oyuncu kendi garajında hiçbir elemanı olmadan, sınırlı parayla ve sınırlı seçeneklerle oyuna başlamaktadır. Oyun esnasında üretim yapılıyor ve giderek daha fazla para kazanılmaya başlanıyor. Bu esnada ofis satın alınıyor. Ofis satın alınmasının ardından, oyun üretmekte yardımcı olacak elemanlar işe alınabiliyor. Bu şekilde oyuna daha devam ettikten sonra daha fazla eleman alabilmek için daha büyük bir ofise taşınmak gerekli olmaktadır. Oyunun geri kalanının da ofis çalışmalarına devam edilebiliyor.
-
Oyun bir oyun yapma üzerine kurulu bir oyundur. Oyun içinde yaptığınız oyunlarla şirketinizi büyütüyorsunuz. Eski zamandan başlayıp ilerde büyük bir oyun şirketi olmak elinizde. Oynayınca içine sürükleyen güzel bir havası var. İndirin köşede dursun. Olurda internetiniz kesilirse tam zaman harcamalık bir oyun.

Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP SP3
İşlemci: 2 GHz dual core işlemci
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Herhangi bir ekran kartı
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7/8
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: En az 1 GB VRAM olan ekran kartı
İşletim Sistemi: Windows XP SP3
İşlemci: 2 GHz dual core işlemci
Bellek: 2 GB RAM